Mantelzorgbijeenkomst Het Danspaleis

Een vrouw slaat een arm om een jongere vrouw heen

Een feestelijke bijeenkomst om te kunnen ontspannen en plezier te hebben. Wij hebben een tafel gereserveerd waar wij met alle mantelzorgers kunnen zitten. Er mag gedanst worden maar luisteren naar de muziek, kijken naar dansende mensen en kletsen met elkaar is ook helemaal goed! Wij zorgen voor een kopje koffie/thee. Als je daarna nog meer wil drinken of eten, is dit voor eigen rekening. Hieronder nog wat informatie over het danspaleis. Mocht je nog meer willen weten dan kun je kijken op https://hetdanspaleis.com/.

De missie van het Danspaleis is om alle mensen in Nederland vitaal en inclusief te houden. Vanuit de visie dat muziek een magisch middel is om mensen bij elkaar te brengen en in beweging te zetten, is de Danspaleisformule ontwikkeld. Het Danspaleis is een ouderwets gezellig dansfeest voor iedereen die van swingen houdt. De PlatenDraaier (PD) trekt oude krakers uit de koffer van de sterren van weleer, zoals Johnny Hoes, Louis Prima, Lieve Hugo en Doris Day. Van meezinger tot tranentrekker, van merengue tot Engelse wals en van polonaise tot rock-‘n-roll: met Het Danspaleis is het altijd bal.

Het Danspaleis is een tankstation van levensvreugde. Met muziek als benzine, laden mensen zich op. Het Danspaleis maakt geen onderscheid en danst dwars door verschillen heen. Het is een ontmoetingsplaats die aanmoedigt om actief te zijn, en legt het fundament voor een netwerk van mensen en vrienden die elkaar de helpende hand toesteken.

We hopen jullie volgende week allemaal te zien. Dan maken we er een gezellige middag van!

Mocht je willen komen, dan graag opgeven via onderstaande contactgegevens.

Zijn er in tussentijd vragen of heb je behoefte aan ondersteuning?
Voor contact per mail: mantelzorg@vaartwelzijn.nl
Voor contact per telefoon: 06-26338196

Mantelzorgbijeenkomst Het Danspaleis

Datum

3 juli 2024

Tijd

14:00 - 16:00

Plaats

De Bonte Wever

Adres

Stadsbroek 17, 9405 BK Assen

toegangsprijs

Gratis entree

register

Aanmelden: Nee

Deze pagina delen via